Cautare

1974 de rezultate pentru "accidente rutiere 01082010 timisoara" (7.23 secunde)
La data de 6 aprilie 2011, ora 18.45, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 29 aprilie 2011, ora 02:20, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 2 iunie 2011, ora 19:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe G. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre soluzionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o alta parte. ... Aduceti-va aminte cate astfel de evenimente rutiere au fost...
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 03:13, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere, l-au depistat pe str. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor. ... In functie de cele constatate de la inaltime, au fost indrumati politisti rutieri, prin dispeceratul Brigazii Rutiere, pentru reglementarea situatiilor.
Pentru a evita o asemenea situatie, Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova a decis sa impuna doar restrictii de circulatie minime in zona pasajului subteran, urmand ca inchiderea altor portiuni din strada Aries sa aiba loc doar dupa reluarea circulatiei prin Valea Vlaicii.
Cuza si Aries", a mentionat inspectorul de politie Alin Apostol, care este si reprezentantul Politiei Rutiere Municipale in Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova.
stirileprotv.ro:Cosmarul romanilor nevoiti sa demonstreze ca si-au platit amenzile rutiere, aproape de final. ... Vom avea o platforma online pentru plata amenzilor rutiere, cu un singur cont la nivel national, unde cel amendat trebuie sa puna banii indiferent de modalitatea de plata:
La randul lor, politistii Brigazii Rutiere vor urmari sa asigure fluidizarea traficului in apropierea locurilor in care se vor organiza concerte si vor fi prezenti pe drumurile principale, in punctele ce prezinta risc de producere a accidentelor rutiere si la orele cu trafic intens.
Sunt numai doi dintre marii investitori pe care i-a ratat Romania in ultimii ani din cauza starii proaste a infrastructurii rutiere si feroviare.
Drumarii au actionat pe intreaga retea de drumuri nationale si autostrazi cu 902 utilaje si au imprastiat 5.161,5 tone material antiderapant in intervalul 15 ianuarie, ora 17:00 - 16 ianuarie, ora 05:00, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Timisoara, a surprins si accidentat un minor de 15 ani, din judetul Teleorman, la traversarea strazii, de la dreapta la stanga, prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Presedintele Traian Basescu a promis sambata, la Timisoara, in fata a peste 1.000 de persoane adunate in sala Teatrului National, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la lansarea Proclamatiei de la Timisoara, ca va invinge structurile comuniste care inca mai exista in societatea romaneasca.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
In data de 13 ianuarie 2011, respectiv la doua zile dupa o vizita de documentare pe care am efectuat-o in judetele Arad si Timis pe tema contrabandei cu tigari, procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, Aurel Matiut, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al dumneavoastra si protector al contrabandei cu tigari de care nu sunteti strain.
Emanuel Copilas, Ph.D Facultatea de stiint;e politice, "Universitatea de Vest" Timisoara; ... Victor Neumann, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie a Universitatii de Vest din Timisoara, director (din 2008) al Scolii Doctorale Internationale de Istorie Conceptuala "Reinhart Koselleck" din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara;
Municipiul Timisoara intentioneaza sa lanseze o emisiune de obligatiuni in valoare totala de 200 de miliarde de lei, potrivit unei hotarari aprobate recent de consiliul local. ... In aceste conditii, obligatiunile Timisoara ar putea avea cea mai mare scadenta dintre toate emisiunile realizate pana in prezent de autoritatile locale.
Compania aeriana Carpatair va creste din 28 octombrie, numarul zborurilor de la Timisoara la Frankfurt-Main, de la 3 la 7 pe saptamana, operatorul ajungand astfel la un total de 24 de zboruri spre diferite destina_ii din Germania.
google-analytics.com